BEAUTY SMARTNESS

Julklappsspelet the Glam way

Ska ni spela julklappsspelet i år men du är osäker på reglerna och vad du ska köpa som kan passa alla? Här ger vi dig tips på presenter till julklappsspelet och såklart även reglerna!


För att spela julklappsspelet behöver ni som spelar först ha bestämt hur många paket alla ska ta med sig och även vad de ska kosta. Förutom presenterna kommer det att behövas en tärning och en timer.

julklappspelet med glam of sweden produkter
  1. Placera er runt ett bord och lägg alla paketen i mitten. 
  2. Slå sedan tärningen, turordningen är upp till er. Får man en 1 eller en 6 får man ta ett paket, slår du en 6 får du även slå tärningen en gång till, medans om du får en 1 är det nästa spelares tur. 
  3. När alla paketen är slut är det dags att ställa timern, det bästa är om ingen vet vad timern ställs på så det blir en överraskning för alla när den ringer. 
  4. Nu fortsätter man att slå tärningen men man tar istället paketen från varandra.
  5. När timern ringer kan man välja om spelet är slut här och alla paketen öppnas. Men man kan även öppna paketen och sätta timern en gång till och ta från varandra när man får en 1 eller 6. 

Man kan såklart variera spelet som man vill men detta är grundreglerna för julklappsspelet. 


Från oss på Glam of sweden är våra bästa tips på presenter i julklappsspelet för endast 25 kr våra ansiktsmasker, det är aldrig fel med lite extra fukt under vinter. Är man ett gäng där de flesta tycker att smink är kul rekommenderar vi vår populära läppolja eller vårt transparenta puder då de passar alla i färgerna. Vårt stora sortiment på nagellack är även en perfekt present till julklappsspelet, eller gör ditt egna kit om summan är över 25 kr per paket!